پلاک مشخصات ترانسفورماتورهای توزیع بر روی پلاک مشخصات ترانسفورماتورهای توزیع اطلاعاتی درج شده که در بهره برداری صحیح از ترانسفورماتور کمک رسان است. در ادامه می توانید توضیحات پلاک مشخصات ترانسفورماتور توزیع را مشاهده کنید. توضیحات پلاک مشخصات ترانسفورماتورهای توزیع (از بالا به پایین) ۱- در اولین سطر معمولا نام سازنده به همراه لوگوی این شرکت برروی پلاک درج میشود. …
ادامه نوشته »مقالات و آموزش
معایب احتمالی ترانسفورماتور توزیع و راهکارهای رفع آن
معایب احتمالی ترانسفورماتور توزیع و راهکارهای رفع آن نظر به اهمیت ویژه ترانسفورماتورهای شبكه توزیع ، همواره مواظبت و نگهداری آنها از مسائل مهم در صنعت برق بوده و هم چنین در صورت صدمه دیدن ترانسفورماتور، هزینه مربوطه بالا و خاموشی تحمیـل شده طولانی مدت خواهد بود. در ادامه این مطلب معایب احتمالی ترانسفورماتور توزیع و راهکارهای رفع آن ارائه …
ادامه نوشته »ویژگی های روغن ترانسفورماتور
ویژگی های روغن ترانسفورماتور روغن در ترانسفورماتور به عنوان عایق برای مدلاسیون استفاده می شود و همچنین با حرکت روغن داخل ترانسفورماتور عمل انتقال حرارت انجام میگردد. ویژگی های روغن ترانسفورماتور به شرح ذیل است: ۱- استقامت الکتریکی بالا ۲- ضریب تلفات عایقی کم و مقاومت مخصوص زیاد ۳- ویسکوزیت کم (غلظت وچسبندگی پایین): برای اینکه روغن بتواند به راحتی …
ادامه نوشته »ترانسفورماتور روغنی
ترانسفورماتور روغنی سیم پیچ یا ترانسفورماتور وسیله ای است که توانایی القای انرژی الکتریکی از یک سیم پیچ به سیم پیچ مقابل را دارد و در بعضی ترانسفورماتور ها این القا باعث افزایش ولتاژ و در بعضی دیگر هم باعث کاهش ولتاژ می شود. به طور کلی یک ترانسفورماتور روغنی را برای اعمال تغییرات در ولتاژ و جریان به کار …
ادامه نوشته »تپ چنجر
تپ چنجر ترانسفورماتور ها از اجزای اصلی سیستم های قدرت هستند که وظیفه اصلی آن ها تغییر سطح ولتاژ می باشد. با نصب تپ چنجر بر روی ترانسفورماتور می توان ولتاژهایی با سطوح مختلف را در ثانویه دریافت کرد. می دانیم که با تغییر تعداد دور سیم پیچ در ترانسفورماتور ها می توان ولتاژ خروجی را تنظیم نمود؛ و این …
ادامه نوشته »اجزای ترانسفورماتور و نقش آن ها در بروز عیب
اجزای ترانسفورماتور و نقش آن ها در بروز عیب هدف وجود و اجرای دستورالعمل بازدیدهای دوره ای یا پیشگیرانه با ذکر فواصل زمانی و نوع بازدید های لازم و نیز توجهات و توصیه های لازم برای نگهداری بهتر با توجه به تجارب مختلف باعث افزایش عمر ترانسفورماتور و کاهش صدمات ناخواسته به آن خواهد شد. لذا شناخت اجزای ترانسفورماتور و نقش …
ادامه نوشته »هسته ترانسفورماتور
هسته ترانسفورماتور هسته ترانسفورماتور متشکل از ورقه های نازک است که سطح آن ها با توجه به قدرت ترانسفورماتور ها محاسبه می شود. در ادامه با انواع هسته ترانسفورماتور، جنس و مزایا و معایب هریک آشنا خواهید شد. برای کم کردن تلفات آهنی هسته ترانسفورماتور را نمی توان به طور یکپارچه ساخت. بلکه معمولا آن ها را از ورقه های …
ادامه نوشته »رله بوخهلتس
رله بوخهلتس رله بوخهلتس در ترانسفورماتورهای قدرت برای شناسایی اشکالات و عیب های داخلی به کار می رود. رله بوخهلتس یک رله حفاظتی برای دستگاهی است که توسط روغن خنک میشود و یا از روغن به عنوان ایزولاسیون در آن استفاده شده است و دارای منبع انبساط نیز می باشد. این رله با بوجود آمدن گاز یا هوا در داخل …
ادامه نوشته »بررسی آماری محل وقوع خطا بر روی ترانسفورماتورهای توزیع
بررسی آماری محل وقوع خطا بر روی ترانسفورماتورهای توزیع در ترانسفورماتور ها امکان وقوع خطا در بخش های مختلف وجود دارد. بسیاری از خطا ها و عیب ها در ترانسفورماتور توزیع مربوط به روغن ترانسفورماتور است. در ادامه بررسی آماری محل وقوع خطا برروی ترانسفورماتورهای توزیع را در قالب نمودار مشاهده خواهید نمود.
ادامه نوشته »نمودار درصد فراوانی نشتی روغن در قسمتهای مختلف ترانسفورماتور
نمودار درصد فراوانی نشتی روغن در قسمتهای مختلف ترانسفورماتور در ادامه می توانید نمودار درصد فراوانی نشتی روغن در قسمتهای مختلف ترانسفورماتور را مشاهده نمایید.
ادامه نوشته »